Szerszámoázis webáruház

Szerszámoázis webáruház

Cégünk 1990-ben, több mint 25 éve alakult, majd a tulajdonosi szerkezet változása után 2002-ben jött létre a Barkács Boci Kft., amely azóta is minőségi hobbi és ipari szintű akkus, elektromos és benzines szerszámgépek, megbízható kéziszerszámok, valamint tartozékok forgalmazásával foglalkozik.

  • 2002 óta kiemelt MAKITA szerszámgép, tartozék márkakereskedés vagyunk.
  • 2005 óta kiemelt SIGMA csempevágó szerszám kereskedés vagyunk.
  • 2009 óta kiemelt HITACHI szerszámgép, tartozék márkakereskedés vagyunk.
  • 2008 óta FEIN gép és tartozék márkakereskedés vagyunk.
  • 2009 óta kiemelt FEIN MultiMaster kereskedés vagyunk.

Budapesti szerszámboltjaink mellé 2012-ben hoztuk létre szerszám webáruházunkat, hogy az ország egész területéről elérhetőek legyünk.

Mivel kiemelt MAKITA, HITACHI, FEIN, SIGMA szerszámgép, tartozék márkakereskedés vagyunk, így webáruházunk rögtön megkapta a megbízhatóságot jelentő hivatalos felhatalmazott online partner címet.

Szerszám webáruházunk márkáit hivatalos magyarországi garanciával (jótállással) forgalmazzuk.

Nézzen körül nálunk online is!

További információk cégünkről a Rólunk menüpont alatt.

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!