Szerszám Boci

Szerszám Boci

A Csengery utcai barkácsboltunkban kapható minden, ami az igényes munkához szükséges, kisgép vagy kéziszerszám, továbbá csavar, szerelvény és kiegészítő felszerelés, amire otthon vagy az építőiparban a felújítási és építkezési munkák során szüksége lehet!

Kiterjedt árukészletünkben az alábbi termékek kaphatóak a legjobb árakon:

Barkácsgépek, szerszámok, tartozékok és felszerelések

Barkácsgépek és további tartozékok a szerszámgépekhez. Az Einhell gépekre hivatalos 2 év garanciát nyújtunk a Maktec szerszámokra hivatalos 1+2 év magyarországi garancia jár. Széles választékban tartunk Stanley kézi szerszámokat, kiegészítőket is rendezett polcainkon. Olfa márkakereskedés is vagyunk így a profi szike, snitzer és tapétavágókat is kedvező áron kínáljuk. Szerszámboltunkban a jó ár/érték arányú Extol kéziszerszámok teljes tárházát is megtalálja. A kevesebb munkaórát igénylő otthoni munkákhoz jól használható Einhell vagy Maktec gépek, kerti kéziszerszámok, valamint egyéb kisgépek színes palettájával várjuk. Egyéb más márkájú kéziszerszámok is megtalálhatóak boltunkban, amelyekkel hatékonyan dolgozhat a mindennapi munkában. Grandiózus kéziszerszám és kisgép választék, ugorjon bele a szerszámok oázisába!

Einhell gépek üzletünkben

Építőipari gépek:
Fúrókalapács
Bontókalapács
Fúrógép
Fúró-csavarbehajtó
Ütvecsavarozó

Fémipari gépek:
Állványos fúrógép
Egyenescsiszoló
Gravírozó
Polírozógép
Sarokcsiszoló
Ütvefúró

Faipari gépek:
Asztali körfűrész
Excentercsiszoló
Felsőmaró
Gyalugép
Gérvágó fűrész
Körfűrész
Lamellázó (lapostiplimaró)
Ragasztópisztoly
Szalagcsiszoló
Szúrófűrész
Tűzőgép
Orrfűrész
Vibrációs csiszoló

Tartozékok:
Bithegy, bitfejek, készletek
Csiszolótárcsa
Dobozfúrók, koronamarók
Fúrószárak
Kofferek
Gyémánttárcsák
Vágótárcsa

Általános vízvezeték szerelési anyagok:
PVC csövek, 5 rétegű nyomócsövek, továbbá kiegészítő idomok és tartozékai vásárolhatóak szerszámboltunkban.
Termékkínálatunkban megtalálható a Baletto csaptelep család széleskörű kínálata: Freshhh zuhanyfejek, Styron szifonok és egyéb vizes kiegészítők. Továbbá víz bekötő csöveken, idomokon és szerelvényeken át a wc tartályokig mindent megtalál nálunk. Különböző fogók, csavarhúzók, csavarhúzó készletek, fúrószárak, minőségi vágókorongok, csiszolókorongok a szerelési feladatok ellátásához.
Általános rögzítés technika:Minden, ami összeköt, kapható szerszám boltunkban: Fishcer, Wkret-met és egyéb csavar, anya, alátét, szeg, tipli és más rögzítés technikai kötőelemek, továbbá csiszoló-, kötőanyagok nagy számban megtalálható polcainkon.

Lézerek, mérőeszközök:
Építkezési mérésekhez vásárolható eszközök: szintező lézer, Stabila vonal és kereszt lézer, önbeálló forgófejes lézer, távolságmérő, analóg és digitális tolómérő.

Festő szerszámok, tartozékok:
Festő ecset, henger, festővödör és még sok más festőszerszám, ami egy minőségi falfestéshez, festéshez kell. Ecset készletek és henger lehúzó ráccsal, továbbá fa- és alulétra kapható szerszám üzletünkben!

Munkavédelmi ruházat és kiegészítők:
Rendelünk munkaruhát, tartunk strapabíró védő kesztyűket több méretben, Extol védőszemüveg és egyéb munkavédelmi eszközök, mint például festő- nadrág, kötény.

Villamossági, világítástechnikai felszerelések:
Minden ami LED vagy hagyományos fénytechnika. Kiegészítő szerelési anyagok: izzó, elosztó, konnektor, kapcsoló és ipari hosszabbító, valamint egyéb villamos technikai kellékek kaphatóak szerszám üzletünkben.

Barkácsboltunk széles körű termékpalettával rendelkezik, érdemes körül nézni nálunk. Nyugodt, profi kiszolgálás magas fokú szakmai hozzáértéssel ötvözve, kérdezzen bátran!

Fizetési lehetőség:
Boltunkban bankkártyával is fizethet.