Fein akció

Fein akció

A legújabb Fein akcióban szereplő Fein Multimaster és Multitalent gépek és tartozékok segítségével gyors és egyszerű lesz a munkavégzés. A kedvezményesen megvásárolható, minőségi Fein gépek professzionális és házi felhasználásra is kiválóan megfelelnek. Strapabíró, ellenálló kialakításuk lehetővé teszi, hogy hosszú távon is megőrizzék hibátlan megjelenésüket. Az akcióban szereplő Fein gépeket ajándék 5 E-cut fűrészlappal is megvásárolhatja!

A Starlock a Multi készülékek új standard csatlakozási rendszere. A Starlock a FEIN és a BOSCH közösen kifejlesztett rendszere.

STARLOCK
STARLOCK Plus
STARLOCK Max

Starlock befogásról röviden:

A szabványosított, 3 dimenziós Starlock csatlakozó egységesített rögzítőrendszert biztosít, melynek főbb előnyei: 25%-al gyorsabb szerszámcsere, csapmentes befogás (míg az előző befogás rögzítő csappal történt, addig a Starlock már csapmentesen rögzíti a szerszámot, korábban gyakran fordult elő, hogy a rögzítő csap elveszett, ezt orvosolták.)

A sokoldalú univerzális készülékek kényelmes kezelhetőségüknek és gyors tartozékcseréjüknek köszönhetően minden problémát megoldanak, ha javítási és felújítási munkákra kerül sor:

  • 48 fajta vágólap az alkalmazások legszélesebb körét teszi elérhetővé
  • Curved-Tec lekerekített vágóélek a precíz vágásokhoz
  • MetalMax vágólapok karbidfogakkal a 30-szor hosszabb élettartamért
  • a 3D illesztőfelület 100%-os erőátvitelt biztosít a szerszám és a tartozék között
  • a gép nem terhelhető túl, így a szerszámok sem sérülnek meg
  • tartozékcsere kevesebb mint 3 másodperc alatt a Quick-In funkcióval

Tekintse meg Fein Multimaster, Multitalent és egyéb Fein gép akciónkat webáruházunkban!

Amennyiben Fein Multimaster és Multitalent alkatrész után érdeklődik, ide kattintva megtalálhatja!