Makita akkus fűnyíró akció

Makita akkus fűnyíró akció

A Makita akkus fűnyírók, most hihetetlenül jó áron, akciósan érhetőek el nálunk!

Az akciós Makita akkus fűnyírók 2x18V-os Li-ion akkumulátor rendszerrel szereltek, így a csendes fűnyírógépek csoportjába tartoznak, ezáltal rendkívül alacsony zajszinttel üzemeltethetőek. Többségük normál kerti használatra alkalmas, halk, ám de hatékony teljesítőképességű, kompakt kerti eszköz. A Makita akkus fűnyírók mindig jó választásnak bizonyulnak, amikor fontos, hogy a munka zaj és károsanyag-kibocsátás nélkül legyen elvégezve.

Egyszerű kezelhetőségük, összeszerelhetőségük és szállíthatóságuk, valamint könnyű és praktikus kivitelük miatt, a Makita akkus fűnyírók igazán előnyösek lehetnek akár kisebb területek lenyírásához. Mindegyik Makita akkus fűnyíró többféle magasságfokozat beállítási lehetőséggel rendelkezik, valamint különféle vágásszélességi paraméterekkel rendelkező gépek közül is van lehetőség választani. Az XPT szigetelési technológia által a Makita akkus fűnyírók az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóak, illetve por- és cseppállóak.

Tekintse meg a Makita akkus fűnyírók akció részleteit webáruházunkban!

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!