Király Boci

Király Boci

Professzionális MAKITA, HITACH - HIKOKI és FEIN gépek, szerszámok minőségi kisgépek vagy kerti gépek széleskörű kínálata kedvező áron! A hétköznapi otthoni felhasználástól az ipari felhasználásig minden típusú munkára kínálunk minőségi akkus, benzines vagy elektromos gépeket és hozzá való kiegészítő szerszámokat egyaránt. Az általános bolti elvárásokon túl boltunk egyedi jellemzője a hatékony, csúcsminőségű gépek és kéziszerszámok gigantikus kínálata, valamint azok teljes körű profi kiszolgálása. A vásárlás történhet üzletünkben vagy webáruházunkban úgyszintén, mindez gyorsan és egyszerűen. Az ország egész területére leszállítjuk a megrendelt gépeket, szerszámokat, melyeket minden esetben hivatalos magyarországi garanciával adunk! A kiszállítás 25 000 forint felett ingyenes!

Boltunk egyik legfőbb gépprofilja a MAKITA, HITACHI építőipari, faipari és fémipari szerszámgépek sokaságából áll, valamint e két nagy múltú japán márka kerti gépei, azaz az összes kerti gépek átfogó kínálata: legyen az akkus, elektromos vagy benzinmotoros. Ipari szintű Fein Multimaster kisgépek, Sigma csempevágók forgalmazásával is teljes körűen foglalkozunk. Hobbi barkácskategóriában kiváló ár/érték arányú Maktec, Einhell gépeket kínálunk. A nagyobb építő- és/vagy szerelőipari kézi szerszámgépek beszerzését is vállaljuk, mint például: bontókakalapácsok, fúrókalapácsok és egyéb nagy teljesítményű vésőgépek, hatékony SDS-Max szerszámbefogású fúrók vagy nagy teljesítményű faipari asztali körfűrészek, útkarbantartási feladatok ellátásához benzinmotoros darabolók és még sok egyéb szerszámgép kapható egy helyen.

Az összes MAKITA vagy HITACHI kerti gép kapható üzletünkben vagy webáruházunkban szintúgy: benzinmotoros fűnyíró, fűkasza vagy láncfűrész, akkus vagy elektromos láncfűrészek, fűnyírók, benzines sövényvágók, szegélynyírók, bozótvágók de még multifunkciós ágvágók is különböző méretben vásárolhatóak meg boltunkban. Az előbb említett kertben használatos eszközök egytől-egyig elsőrangú, többször bizonyított jó minőségű kerti gépek, amelyeknek használata egyszerű és nap mint nap eredményes munkára lesz képes velük! Érdemes megemlíteni továbbá, hogy az általunk kínált hatékony kerti berendezések időtállósága példás, még hosszú távú munka esetén is ragyogóan kiszolgálják felhasználójuk igényeit továbbá példaértékűen teljesítik a rájuk szabott kerti feladatok ellátását.

Az építőiparban használatos SDS-Max fúró-vésőkalapácsok vagy bontókalapácsok, vésőgépek, ezentúl számtalan ütvefúró széleskörű kínálata található és kedvező áron kapható boltunkban vagy online egyszerűen rendelhető szerszámwebáruházunkból, továbbá az SDS-Plus szerszámbefogású fúrókalapácsok, vésőgépek nagy választékával is állunk rendelkezésére. A szerszámgép kínálatunk között kapható még megannyi akkumulátoros fúró-csavarbehajtó, ütvecsavarbehajtó, sarokcsiszoló, valamint szerelő-, faipari gép és/vagy számos Li-Ion akkus gépszett. Ezek megvásárolhatók kisebb és nagyobb kapacitású akkumulátorokkal is. A 1,5 Ah-tól egészen az 5,0 Ah-s kapacitású LXT akkumulátorokkal ellátott DLX gépszettekig egészen a legkorszerűbb szénkefe mentes (BL) motorral ellátott CLX szettekig amelyek a legfejlettebb CXT Li-Ion akkumulátorokkal vannak ellátva, hogy így teljes legyen a kínálat. Faipari választékunk is számottevő: asztali körfűrészek, minőségi szúrófűrészek, orrfűrészek és sok más faipari kisgép árukínálata. Gyaluk falcgyaluláshoz, lehúzáshoz professzionális minőségben, egyéb faiparos munkákra szalagcsiszolók, excentercsiszolók, rezgőcsiszolók, felsőmarók vagy éppen a legkorszerűbb DXT technológiával ellátott asztali gérvágók.

Foglalkozunk használt gépek és szerszámok készpénzes vételével, beszámításával és újraértékesítésével is.

A profi SIGMA csempevágók teljes választékát ajánljuk 330-2450 mm-ig.

Fémipari választékunk sem hagy kívánnivalót maga után sarokcsiszolók 115-230 mm-ig:
115 - 125 mm | 150 - 180 mm | 230 mm-es tárcsaátmérőjű ipari minőségű egykezes vagy kétkezes sarokcsiszolók, egyenes csiszolók, polírozók, gyorsdarabolók, fémdarabolók, továbbá gyémántfúrók.

Inverteres hegesztők és inverteres trafókból is nagy választékkal rendelkezünk. Kiváló hegesztők stabil teljesítményű, egyszerűen kezelhető hatékony frekvenciaváltós HITACHI inverteres hegesztő gépeket kínálunk hegesztési munkára. Ezek az inverteres gépek alkalmasak az összes elektródatípussal történő hegesztésre, továbbá a gép használható AWI - Wolfram elektródás ívhegesztésre, argon védőgázos hegesztésre magas ívstabilitással.

Szerszámboltunkban megtalálhatóak továbbá a keverőgépek, hőlégfúvók, ipari porszívók, és a magasnyomású mosók is. Nálunk minden esetben minőségi szerszámok, gépek széleskörű kínálatát találja otthoni, ipari (építő-, fa-, fém- és szerelőipari) vagy kerti munkára egyaránt, mert az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb.

Géptartozék kínálatunk is teljes az általunk forgalmazott szerszámokhoz, amiből szintén teljes a palettánk:
SDS-Plus fúró és vésőszárak teljes választéka egészen az 1320-mm hosszúságig. Csúcsminőségű 4 élű fúrószárak a legkeményebb építőipari anyagokhoz, kőzetekhez és egyéb kellékek, tartozékok mint például: akkumulátorok, töltők stb.

SDS-Max fúró- vésőszárak, készletek, kiegészítők és koronamarók széleskörű kínálata gépekhez.

SDS-Plus dobozmarók és SDS-Max fúrószárak és vésők, további toldható rendszerek.

Normál hengeres szárú fúrók, ütvefúrók, gyémántfúrók.

Körfűrésztárcsák, gyémánttárcsák, gyémántfúrók sarokcsiszolókhoz, koronafúrókhoz, valamint orrfűrészlapok és szúrófűrészlapok teljes választékával rendelkezünk.

Kínálunk ezentúl szerszám hordozható táskákat és koffereket, egyéb gépek, gépszettek tárolására alkalmas moduláris szállító alkalmatosságokat.

Legyen minőségi szerszámgép tulajdonos!
Élvezze a minőségbeli különbséget, legyen professzionális gépe!