Makita Li-Ion akkus szett akció

Makita Li-Ion akkus szett akció

A minőségi, akciós Makita Li-Ion és Makita 18V Li-Ion akkus szettek (DLX szett) most egy csomagban biztosítják a legjobb gépeket. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező akkumulátoros Makita gépek hosszú élettartammal bírnak, így garantált, hogy időtálló segítséget nyújtanak. A szettek nem csak a különböző gépeket tartalmazhatják, hanem kiegészítőket (akkus csomag), tartozékokat (1.5Ah, 3.0Ah, 4.0Ah, 5.0Ah, 6.0Ah akkuk), illetve különleges ajándékokat is, mint például rádiókat, sapkákat, kesztyűket, pisztolytáskákat vagy lámpákat is. A magas színvonalat képviselő Makita Li-Ion akkus szettek segítségével gyors és egyszerű lesz a munkavégzés. Egészítse ki vagy töltse fel otthoni vagy ipari szerszámkészletét ezekkel a minőségi akkus szettekkel.

Tekintse meg a Makita Li-Ion akkus szett akció részleteit webáruházunkban!

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!