Makita elektromos fűnyíró akció

Makita elektromos fűnyíró akció

A minőségi Makita elektromos fűnyírók garantáltan megbízható és precíz munkavégzést tesznek lehetővé, nagy teljesítményüknek köszönhetően pedig gyors és egyszerű lesz a fűnyírás. Széles választékban, több változatban (mulcsozós, önjáró, 3 cut 4 cut technológiával ellátott stb.) is elérhetőek, így garantált, hogy az összes professzionális és ház körüli feladat ellátására megtalálhatjuk a legjobb gépeket. A Makita elektromos fűnyírók nagyon pontos és hibátlan fűnyírást tesznek lehetővé, ennek köszönhetően a végeredmény hibátlan és tökéletes lesz.

Tekintse meg Makita elektromos fűnyíró választékunkat webáruházunkban!

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!