Rólunk

Rólunk

Cégünk 1990-ben, több mint 25 éve alakult, majd a tulajdonosi szerkezet változása után 2002-ben jött létre a Barkács Boci Kft., amely azóta is minőségi hobbi és ipari szintű akkus, elektromos, továbbá benzines szerszámgépek, megbízható kéziszerszámok, tartozékok forgalmazásával foglalkozik.

Legújabb mérföldkő:
Az internetes vásárlók visszajelzései alapján a szerszamoazis.com 2022. év minden napján a Megbízható Bolt minősítést nyert el az Árukereső.hu weboldalon!

Korábbi mérföldkövek:

  • 2002 óta kiemelt MAKITA szerszámgép, tartozék márkakereskedés vagyunk.
  • 2005 óta kiemelt SIGMA csempevágó szerszám kereskedés vagyunk.
  • 2009 óta kiemelt HITACHI szerszámgép, tartozék márkakereskedés vagyunk.
  • 2008 óta FEIN gép és tartozék márkakereskedés vagyunk.
  • 2009 óta kiemelt FEIN MultiMaster kereskedés vagyunk.

Budapesti szerszámboltjaink mellé 2012-ben hoztuk létre szerszám webáruházunkat, hogy az ország egész területéről elérhetőek legyünk.

Mivel kiemelt MAKITA, HITACHI, FEIN, SIGMA szerszámgép, tartozék márkakereskedés vagyunk, így webáruházunk rögtön megkapta a megbízhatóságot jelentő hivatalos felhatalmazott online partner címet.

Szerszám webáruházunk márkáit hivatalos magyarországi garanciával (jótállással) forgalmazzuk.

Nézzen körül nálunk online is!

MAKITA és HITACHI elektromos és benzines gépekből a hivatalos akciókon kívül extra, saját akciókkal is állunk vásárlóink rendelkezésére, mindemellett pedig fut egy úgynevezett Árgarancia programunk is.

Nálunk a gépakciók folyamatosan frissülve kerülnek fel a Szerszámoázis szerszám webáruházba, ahol készleten levő termékeinket online is megvásárolhatja. Természetesen ha előbb személyesen is megtekintené a termékeket, akkor bármely Barkács Boci szakkereskedésben alkalma nyílik a gépek kézbevételére, kipróbálására, illetve ha kérdése lenne a kiszemelt gépet illetően, bátran felteheti. Ezáltal biztosítjuk, hogy Ön az igényeinek megfelelően az optimális gépet találja meg széleskörű kínálatunkból.

Amennyiben szeretne egy kiváló eszközt vagy tartozékot ipari munkájához vagy barkács szerszámosládájába, kérjük, látogasson meg minket online, ahol 0-24 órában válogathat az akciós termékek között, sorban állás nélkül, vagy jöjjön be hozzánk személyesen, ahol szeretettel és tisztelettel várjuk Önt.

30 000 forint feletti gép, tartozék vagy kéziszerszám vásárlása esetén a kiszállítás ingyenes!

Király utcai központi boltunkban készpénzes adás-vételi és bankkártyás fizetési lehetőséggel várjuk tisztelt ügyfeleinket.

Új gép vásárlása esetén használt gépét, kéziszerszámát becseréljük, beszámítjuk, szerződött ügyfeleinket és törzsvásárlóinkat pedig állandó kedvezményekkel várjuk vissza!