Gorilla ragasztók / Tape és folyékony ragasztók

Gorilla ragasztók / Tape és folyékony ragasztók

A Gorilla ragasztó már több, mint egy évtizede kínálja a sokoldalú ragasztóit, amit először Indonéziában fedeztek fel és kifejezetten Teak-bútorra használtak. A GORILLA célja azóta is az, hogy a legjobb ragasztókat kínálja a piacon. Szerszám áruházunk célja, hogy jó minőségű ragasztóval lássa el vásárlóit, hogy újra és újra jó kedvel térjenek vissza szerszámboltunkba. A GORILLA különösen nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosításra és a környezet megóvására. A környezetbarát gyártás és a hulladék mennyiségének csökkentése egyaránt fontos szerepet játszanak. Felelősségünk óvni Földünket, amennyire csak lehetséges.

Tekintse meg Gorilla ragasztók kínálatunkat a földkerekség legkeményebb munkáihoz!

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!