Master hőlégfúvók

Master hőlégfúvók

A MASTER hordozható hőlégfúvók hatékony és gyors felfűtést biztosítanak, bármiféle területről vagy helyiségről legyen szó. Stabil vagy időszakos fűtési megoldások biztosítására is optimális.

Elektromos fűtőberendezések
Az elektromos hőlégfúvók azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, megbízhatóan és hatékonyan működnek. Mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Kiváló alkatrészek felhasználásával készülnek és messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait.

PB-gázos fűtőberendezések
A PB-gáz üzemű hőlégfúvók azonnal, nagy mennyiségű meleg levegőt állítanak elő. A készülékek gazdaságosan, hatékonyan és üzembiztosan működnek. Kiválóan alkalmasak nagy, jól szellőző terek, pl. raktárak, csarnokok fűtésére.

Infravörös hősugárzók (gázolajos)
Az infravörös hősugárzók a levegő mozgatása (ventilátor) nélkül melegítik fel az előttük lévő szilárd testeket. Pontszerű, irányított, sugárzó fűtést biztosítanak. Használatukkal megoldható a megfelelő munkakörülmények biztosítása olyan helyeken is, amelyek hagyományos módszerekkel nem fűthetők gazdaságosan.

Kémény nélküli fűtőberendezések
A gázolajos, kémény nélküli hőlégfúvók nagy hatékonysággal működő készülékek, melyek gyorsan, nagy mennyiségű hőt képesek előállítani, ahol szükség van erre. Kiválóan működnek nagy, jól szellőző, nyitott helyeken, például gyárak, raktárak vagy építkezések területén. A MASTER hőlégfúvókat magas hatékonyság, megbízhatóság és biztonságos használat jellemzi.

Kéményes fűtőberendezések
A gázolajos, kéményes hőlégfúvók gyorsan állítanak elő nagy mennyiségű, teljesen tiszta, száraz, füstmentes, meleg levegőt. Kiválóan alkalmasak boltok, rendezvénysátrak, ipari létesítmények, termek, nehezen szellőző helyiségek fűtésére. Igény szerint csatlakoztatható a készülékekhez a meleg levegő elvezetésére szolgáló légvezető cső.

Tekintse meg kínálatunkat!