Makita webáruház

Makita webáruház

A Barkács Boci Kft. Makita felhatalmazott online partner, webáruház és szakkereskedés. Évek óta sikeresen üzemeltetjük Makita szerszámokkal foglalkozó webáruházunkat, ahol Makita akkus, benzinmotoros és elektromos gépek széles választéka található.

Hatalmas Makita raktárkészlettel rendelkezünk mind akkus, mind benzinmotoros, mind elektromos gépek terén. Megtalálható nálunk a professzionális minőségű építőipari, faipari és fémipari szerszámgépeken át a profi kerti gépekig a teljes, országunkban elérhető Makita kínálat. Kiszállítás terén országos lefedettséggel rendelkezünk, így Önnek nincs más dolga, csak megrendelni a kiválasztott Makita gépet, és mi házhoz visszük azt.

Folyamatos akciók mellet, a legtöbb Makita kisgép ajándékkal rendelhető meg webáruházunkból.

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!