Hikoki

Hikoki

A HIKOKI márkáról...

2018 októbertől A Hitachi neve megváltozott HiKOKI-ra. Erre a névváltoztatásra azért volt szükség a Hitachi Koki Co., Ltd. részéről, hogy a Hitachi kisgépes üzletága jobban elkülönüljön az anyavállalattól.

A HiKOKI eltökélt szándéka, hogy továbbra is a megszokott, kíváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa. Az új logó tervezésénél is figyelembe vették ezt, az "i" és "K" betű közötti 1-es szám azt jelképezni, hogy a világ elsőszámú kisgép kereskedőjévé szeretnének válni. Mind mennyiségi és minőségi, mind innovációs szinten.

HiKOKI - kisgépek és szerszámok minőségi gyártója

A HiKOKI eltökélt szándéka, hogy kimagasló minőségű termékeket és kiváló szolgáltatásokat nyújtson továbbra is ügyfelei számára. Az új logót is ennek fényében tervezték, ahol a második betű utáni szünet egy 1-es számot formál, mivel törekvésük az, hogy az első számú minőségi kisgépgyártó legyen a világon. Több neves gyártót már felvásároltak és tovább bővül a paletta

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!