2x18V Li-ion akkus rendszer

2x18V Li-ion akkus rendszer

Az általunk kínált jó minőségű 2x18V=36V Li-ion akkus rendszerű kisgépek egyaránt ipari és otthoni felhasználásra is alkalmazhatóak, nagy előnyük a kompakt és praktikus kialakítás, valamint fontos megjegyezni, hogy vezeték nélküliek, így cseppet sem akadályozzák a munkavégzést. A Webáruházban megtalálható akkus kisgépek legtöbbje BL (brushless) vagyis szénkefementes gép, valamint teljes mértékig környezetbarát, hiszen zéró emissziósak, azaz egyáltalán nem bocsátanak ki károsanyagot használatkor. Akkus működésüknek hála, rendkívül alacsony zajszinttel üzemelnek.

A következő nagyszerű márkák nagyteljesítményű 5.0 Ah, 2x18V Li-ion akkus rendszerű gépei közül válogathat webáruházunkban:

 • Makita
 • Dolmar

Az alábbi akkus géptípusokból nyújtunk széles kínálatot:

 • fűkaszák
 • fűnyírók
 • gérvágók
 • körfűrészek
 • láncfűrész
 • légseprűk
 • metszőollók
 • orrfűrészek
 • porszívók
 • sds-plus-os fúró-vésőkalapácsok
 • sövényvágók

Akkus fűkaszáinkra jellemző, hogy XPT technológiás por és cseppálló borítással vannak ellátva, emellett rendkívül alacsony zajszinttel üzemeltethetőek. A többféle forgási sebesség beállítási lehetőségnek köszönhetően garantált a könnyű és gyors munkavégzés! Az akkumlátor kapacitás kijelzővel ellátott fűkaszáknál nincs meglepetés, mindig pontosan előrejelzik a 2x18V Li-Ion akkumlátor hátralevő használati idejét.

Az akkus fűnyíró nagy előnye, hogy rendkívül környezetbarát, nem bocsát ki káros anyagokat (zéró emisszió), ezenfelül igazán csendes is, valamint kábelmentes, így nincs több bajlódás a zsinórokkal fűnyírás közben. Az alacsony zajkibocsátásnak köszönhetően bármely olyan terület nyírására alkalmasak, ahol fontos szempont, hogy ne zavarjuk a környezetet a zajjal, mint például a kórházak vagy szanatóriumok esetében.

Nagy teljesítményű gérvágóink 2x18V Li-Ion akkumlátorral vannak ellátva és többnyire BL szénkefe mentes motorral működnek, így szinte észrevehetetlen a különbség egy vezetékes gérvágóhoz képest. Kompakt formájuknak és nagymértékű terhelhetőségüknek köszönhetően jól használhatóak huzamosabb ideig tartó munkálatoknál is.

Az akkus körfűrészek nemcsak környezetkímélők az alacsony zajszint és vibráció miatt, hanem kompakt és könnyű kivitelüknek köszönhetően az igazán kényelmes, biztonságos és hatékony munkavégzést is lehetővé teszik. Az általunk elérhető 2x18V-os akkus körfűrészek gumírozott fogantyúval és tartós fröccsöntött alumínium talppal vannak ellátva, emellett könnyű és egyszerű vastagságmélység-állítás funkcióval vannak ellátva, hogy még gyorsabban és precízebben menjen a munka velük.

Az akkus láncfűrészek hatalmas előnye abban rejlik, hogy rendkívül környezetbarátak azáltal, hogy zéró emisszió elvén működnek, azaz egyáltalán nincs károsanyag kibocsátásuk. 2x18V-os, azaz összesen 36V-os rendszerüknek köszönhetően teljesítményük egyenértékű egy 30 cm³-s benzines láncfűrésszel, mindezt a teljesítmény igazán alacsony zajszinttel képesek biztosítani. További előnyük még az akkus láncfűrészeknek, hogy az XPT technológiának köszönhetően fokozottan por és csepp állóak, valamint nem csak gallyazásra alkalmasak, hanem akár fakivágásra is, - gyümölcsfaméretig -, továbbá fontos tulajdonságuk még, hogy szénkefe mentes BL motorral vannak felszerelve.

Nagy teljesítményű akkus légseprűink különösen alacsony zajszinttel üzemelnek, valamint nagy hatékonyságú szénkefementes motorral rendelkeznek. Tartós használhatóságuk szintén nagy előnyeik közé tartozik.

Az akkus metszőolló gallyak vagy faágak metszésére használható. Hosszantartó, kifejezetten nehéz metszési feladatok ellátására szolgál. Egy feltöltéssel - 2x18V 5.0Ah li-ion akkunak köszönhetően - megközelítőleg 70.000 vágásra képes 25 mm átmérőjú ágak metszésekor. Ajánlott felhasználása a teljeség igénye nélkül: Szőlősökben a szőlő metszéséhez, gyümölcsfák metszése és egyéb agrár vagy kertészeti munkához, 25 - 33 mm átmérőjú ágak metszéséhez javasoljuk.

A puha gumírozott markolattal ellátott 2x18V-os akkus orrfűrészek egyszerű kezelhetőségű csepp és por biztos szerszámgépek, amik löketszám-szabályozással is el vannak látva, így garantáltan igazán hatékony munkaeszközök.

Az általunk árusított akkus porszívók az általános takarításokon túlmenően a csendes irodai porszívózási munkafeladatok elvégzésére is alkalmazhatóak, főleg amikor fontos a mobilitás és a vezeték nélküli munka, rendkívül előnyösek lehetnek. Ergonomikusak, akasztókampóval is felszereltek valamint könnyedén üríthető porzsákkal vannak ellátva.

Az általunk elérhető minőségi 2x18V-os Li-ion akkus SDS-plus-os fúró-vésőkalapácsok nem csak a szakemberek, hanem házi barkácsok számára is leegyszerűsítik a munkavégzést. Az akkus SDS-plus-os fúró-vésőkalapácsok ergonomikus kivitelüknek köszönhetően biztosítják a hibátlan végeredményt és a biztonságos használatot. Az ellenálló és tartós kivitelnek köszönhetően pedig hosszú távon is tökéletes munkavégzést garantálnak.

Az akkus sövényvágó remek választás lehet a kertek kiegészítő rendben tartására, avagy a nagyobb sövényvágó gépek által kihagyott területek utólagos igazítására. 2x18V Li-Ion akkus rendszerével egy töltéssel nagyjából 1-2 óra üzemidőt képes nyújtani, ami az általános felhasználási céloknak bőven megfelel. Könnyű szerszámmentes pengecsere lehetővé teszi az egyszerű használatot bárki számára, legyen az akár hozzáértő vagy laikus személy. Az akkus sövényvágók vágókései egytől egyig rozsdamentesek, korrózióállóak.

Tekintse meg 2x18 V Li-Ion akkus gép kínálatunkat webáruházunkban!