Katalógusok

MAKITA 2020/H2 akciós géplista: akkumulátoros, elektromos gépek otthoni vagy ipari munkához egyaránt

A 2020-as Makita H2-es gépakció remek lehetőségeket kínál az építőipari, faipari vagy fémipari gépeket vásárlóknak! Újdonságok a profi minőségű szerszámgépek területéről, érdemes körül nézni! Az akció 2020.07.01 - 2020.12.31-ig, illetőleg a készlet erejéig érvényes!

Hitachi-HiKOKI 2020/T2 akciós géplista

Az innovációnak soha nincs vége. Az elmúlt egy év alatt 60 új gép és 110 új tartozék. Hozza ki a maximumot a szerszámaiból, válassza a japán technológiát! Kínálatunkban az összes Hitachi =>HiKOKI gép egy helyen, amelyet biztonságosan megvásárolhat online, ajándékokkal és kiemelt kedvezményekkel. Válassza Ön is a minőséget a hatékony munkához, hogy hosszú távon tudja használni szerszámgépeit tartozékaival együtt.

Makita kerti gép akció 2020 | tavasz-nyár

Egy helyen az összes akciós tavaszi-nyári szezonális kerti gép: minőségi akkumulátoros fűnyíró, láncfűrész, fűkasza, légseprű fúvó-szívó, sövényvágó, bozótvágók és egyéb hasznos kerti eszközök. Természetesen erőforrás tekintetében a legtöbb kisgép elérhető akkus, elektromos, valamint benzines változatokban is! Minden típusú kerti munkára kínálunk minőségi kerti gépeket erőforrás és felhasználása szerint: hobbi, farmer vagy profi szintű felhasználásra. Kerti gépeink között kapható például a teljesség igénye nélkül: magassági ágvágó és láncfűrész, ágaprító, légseprű a levél összehordásához, permetező, továbbá akkus metszőolló, talicska, erőteljes sövényvágó, szegélynyíró és profi kerti fűnyíró traktor, valamint a hatékony 2x18 V-os Li-Ion akkumulátoros gépek, illetve kerti szett is! Gondolja meg, egy minőségi kerti géppel hatékonyabban megy a munka a kertben is.

A Makita által meghirdetett tavaszi-nyári kerti ajánlatok érvényesek:
2020.03.01 - 2020.08.31-ig, illetőleg a készlet erejéig!

Akciós minőségi Makita tartozékok, kiegészítő szerszámok gépekhez!

A HiKOKI szerszámgépek, ipari teljesítményű és minőségű gépek egytől-egyig. A HiKOKI gépek nem véletlen, hogy csúcsra törnek, hiszen ezek a gépek mindig a maximumot nyújtják! Ismerje meg Ön is a legújabb 2019-2020-as évben debütáló termékeket már most!

Csempevágót keres?

Hitachi - HiKOKI kerti gép akció | 2019 ősz-tél

A kerti gép akció 2019.06.01-től visszavonásig tart, illetve a készlet erejéig érvényes. Minden ami a minőségi kerti gépek kategóriájába tartozik kapható nálunk, valamint a legtöbb termék plusz ajándékkal vagy extra kedvező áron kerül Vásárlóinkhoz!

Hitachi - HiKOKI gép tartozékok kategóriánkban mindent megtalál, ami gépeihez szükséges legyen az: akkumulátor, töltő, bitfej, koronamaró, körfűrésztárcsa, fűkaszákhoz damil, bozótvágó kés és egyéb kiegészítők, továbbá ipari minőségű faláttörő, véső vagy fúrószár minden méretben és átmérőben, szerszám készletek és tároló ládák, HITBOX kofferek széles kínálata.

Fein MultiMaster, MultiTalent gép akciók 2019 | ősz-tél

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink hétköznapokon egész novemberben 12 és 13 óra között zárva tartanak, fertőtlenítés és ebédszünet miatt. A személyes átvétellel megrendelt termékeket a fent említett időintervallum előtt vagy után vehetik át, azaz 8-12 óráig vagy 13-17 óráig (pénteken 13-16 óráig), a Király utca 79-es szám alatt található központi szerszámgép üzletünkben.

Az online rendelés zavartalanul üzemel, így továbbra is javasoljuk a biztonságos online vásárlást szerszám webáruházunkból.

Megértésüket köszönjük!