Makita láncfűrész akció

Makita láncfűrész akció

Makita láncfűrész akciónk keretén belül most széles választékban, igazán jutányos áron kapható láncfűrész mind akkus, mind benzines, mindpedig elektromos kivitelben is. A Makita láncfűrészek bármelyikének köszönhetően minden professzionális és ház körüli munka gyorsan és könnyedén kivitelezhető lesz. Az elektromos láncfűrész (akárcsak a benzinmotoros láncfűrész és az akkumulátoros láncfűrész) precíz és pontos munkavégzést, valamint stabil fogást és biztonságos használatot tesz lehetővé. A minőségi Makita láncfűrészek strapabíró, ellenálló kialakításuknak, továbbá a remek kiegészítőknek, tartozékoknak és kiváló tulajdonságaiknak (pl. automata olajozás) köszönhetően hosszú távon is hibátlan segítséget nyújtanak.

Az akkus Makita láncfűrészek hatalmas előnye abban rejlik, hogy rendkívül környezetbarátak azáltal, hogy zéró emisszió elvén működnek, azaz egyáltalán nincs károsanyag kibocsátásuk. 2x18V-os, azaz összesen 36V-os rendszerüknek köszönhetően teljesítményük egyenértékű egy 30 cm³-s benzines láncfűrésszel, mindezt a teljesítmény igazán alacsony zajszinttel képesek biztosítani. További előnyük még az akkus Makita láncfűrészeknek, hogy az XPT technológiának köszönhetően fokozottan por és csepp állóak, valamint nem csak gallyazásra alkalmasak, hanem akár fakivágásra is, - gyümölcsfa méretig -, továbbá fontos tulajdonságuk még, hogy szénkefe mentes BL motorral vannak felszerelve.

A benzines Makita láncfűrészek erősebbek és dinamikusabbak, mint az elektromos társaik. A benzines láncfűrészek nagyobb teljesítményüknél fogva egyértelműen kompenzálják a valamivel magasabb zajszinttel járó működtetést. Gallyazáshoz, fakivágáshoz a benzines láncfűrészek alkalmazása javasolt, mivel nincs kábel, ami beleakadhat az ágakba, így garantált a zavartalan és biztonságos munkavégzés.

Az elektromos láncfűrészek többnyire a helyhez kötött munkák elvégzésekor használatosak,amikor nem fontos a mobilitás. Például ha a kerti fészer előtt szeretnénk tűzifát aprítani, akkor tökéletesen megfelelő választás lehet a Makita elektromos láncfűrészek egyike. Fontos kiemelni, hogy belső térben történő munkavégzésre csak és kizárólag az elektromos elven működő láncfűrészek alkalmazhatóak! Természetesen halkabbak, mint benzines változataik, illetve használatuk közben nem kell a benzinutánpótlással bajlódni, továbbá értelemszerűen nem keletkezik általuk égéstermék sem.

A Makita láncfűrészek mindhárom fent említett fajtáját jellemzi, hogy megbízható és hosszú élettartammal rendelkezik, így most igazán érdemes beruházni ezen akció keretén belül!

Tekintse meg Makita láncfűrész akciónkat webáruházunkban!