Fein akció

Fein akció

A legújabb Fein akcióban szereplő Fein Multimaster és Multitalent gépek és tartozékok segítségével gyors és egyszerű lesz a munkavégzés. A kedvezményesen megvásárolható, minőségi Fein gépek professzionális és házi felhasználásra is kiválóan megfelelnek. Strapabíró, ellenálló kialakításuk lehetővé teszi, hogy hosszú távon is megőrizzék hibátlan megjelenésüket. Az akcióban szereplő Fein gépeket ajándék 5 E-cut fűrészlappal is megvásárolhatja!

A Starlock a Multi készülékek új standard csatlakozási rendszere. A Starlock a FEIN és a BOSCH közösen kifejlesztett rendszere.

STARLOCK
STARLOCK Plus
STARLOCK Max

Starlock befogásról röviden:

A szabványosított, 3 dimenziós Starlock csatlakozó egységesített rögzítőrendszert biztosít, melynek főbb előnyei: 25%-al gyorsabb szerszámcsere, csapmentes befogás (míg az előző befogás rögzítő csappal történt, addig a Starlock már csapmentesen rögzíti a szerszámot, korábban gyakran fordult elő, hogy a rögzítő csap elveszett, ezt orvosolták.)

A sokoldalú univerzális készülékek kényelmes kezelhetőségüknek és gyors tartozékcseréjüknek köszönhetően minden problémát megoldanak, ha javítási és felújítási munkákra kerül sor:

  • 48 fajta vágólap az alkalmazások legszélesebb körét teszi elérhetővé
  • Curved-Tec lekerekített vágóélek a precíz vágásokhoz
  • MetalMax vágólapok karbidfogakkal a 30-szor hosszabb élettartamért
  • a 3D illesztőfelület 100%-os erőátvitelt biztosít a szerszám és a tartozék között
  • a gép nem terhelhető túl, így a szerszámok sem sérülnek meg
  • tartozékcsere kevesebb mint 3 másodperc alatt a Quick-In funkcióval

Tekintse meg Fein Multimaster, Multitalent és egyéb Fein gép akciónkat webáruházunkban!

Amennyiben Fein Multimaster és Multitalent alkatrész után érdeklődik, ide kattintva megtalálhatja!

Kedves Vásárlóink!

Számunkra mindenki biztonsága és egészsége fontos, ezért bár személyes átvételre már van lehetőség, kérjük Önöket, ha tehetik, online rendeljék meg a kiszemelt szerszámgépeket a webáruházunkból, mi pedig házhoz szállítjuk Önöknek.

Vigyázzanak magukra és egymásra!